3 Kasım 2008 Pazartesi

HAFTASONUMUZ


Cuma günü ay sonu olduğundan Aslı'ların sınıfında en uslu, düzenli ve kurallara uyan öğrenci seçimi olmuş.
Veee öğretmeni Aslı'ya yıldız ve çikolata vermiş. Çikolatayı özellikle söylüyor Aslı hanım çünkü kendisinden sonra gelen arkadaşına herhalde ikinci oluyor gülen yüz ve çikolata, ondan da sonra gelene sadece çikolata verdi diye anlatıyor.
Tabii gururlanıyor insan , biz de yıldızını odanın kapısına yapıştırdık ve hemen hadef de verdik bakalım yıl sonunda kaç tane olacak diye.
Cumartesi yine yoğundu, büyük görümcem Sevim abla geldi kızı Pınar'la. Güzel bir gün geçirdik ama resim çekmeyi unutmuşum. Aynı gün babannem yarı taşındı sayılır evine onun işlemleri vardı annem, babam, Aysel halam ve oğlu Burak taşınmaya yardıma gitti. Ben de hava çok güzel diye Alperen'i de onlarla gönderdim. Hem hava alır hem de kendini işe yaramış hissiyle tatmin olur diye. Çünkü çok seviyor kendinden büyük işler yapmayı tam da öyle olmuş bir sürü eşya taşımış o haliyle.
Akşam yemeğine de Aysel halamlara davetliydik annemlerle beraber.Yolda giderken reklam terlikler önce Aslı'yı kokuttu ama el sıkışınca sevdi hatta resim bile çektirmek istedi.
Bütün yorgun savaşçılar halamlarda buluştuk, güzel bir balık partisi verdik ama yine resim yok.



Bu arada arabamızı sattık daha farklı bir model almak istiyor eşim işi dolayısıyla. O yüzden bu pazar yazlık eve babamlarla gittik. Ve giderken babamın kaporta dükkanına da uğradık. Çocuklar daldı içeri bir merakla ve çarpık arabaları görünce çok şaşırıp, incelemeye başladılar.




Pazar günü hava çok güzeldi ama babaannemin evini yerleştirdik mecburen pek havanın güzelliğini yaşayamadık.Ama sabah kahvaltısını bahçeye nazır balkonda açık havada yapmaya bile değer.
Allah bu günlerimizi aratmasın.


5 yorum:

Ayşe dedi ki...

Kucuk hanimin ilk yildizini tebrik ederim, daha nice nice basarilara ulasmasini dilerim.

Arabalari inceleyisleri gozumun onune geldi de, ocuklar kendileri icin ilginc olan seyleri incelemekden ne buyuk keyif aliyor ve merakla bakiyorlar degil mi, hos biz buyukler de oyleyiz ama cocuklarin ki baska bi sevimli oluyor iste..

уαѕємiη dedi ki...

ne kadar gururlu bir olay değil mii

Allahım hep yüzlerini güldürsün ve hep bu gururu size yaşatsın

sevgiler

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Aferin Aslı kızımıza.
Gülüşe bak ya ta Cimcime.

muko dedi ki...

saçları çok yakışmız aslımıza öyle söyle annesi,ben çok beğendim...

gül dedi ki...

ayşecim sorma öyle meraklılar ki korkmadan dalıyorlar bilmeden saflıkları bazen tehlikeli olabiliyor
ayşe , yasemin ve yasemin tebrikleriniz için çokteşekkürler
sağ ol muko bu sendromu zar zor atlattık elhamdurillah