2 Kasım 2009 Pazartesi

BLOG BULUŞMASI VE HAFTASONU

Dondurucu soğukta bile görme azmi ile yol aldığımız blog arkaşları buluşmasına giderken...
Bu cumartesi 2 hafta önceden çağıran Uçan Talhalar'daydık. Çocuklar hemen kaynaşıp evin altını üstüne getirmeyi başardılar. Hepsi birbirinden tatlı ve şekerdi, canlı canlı görmek farklı oluyor tabii. Talha'nın ev sahipliğinden çok memnun kaldık sağ olsun herşeyini paylaştı bizimkilerle ve tabii bütün çocuklarla.

Ev sahibimiz Emine, Elif,Esra, Sühendan, ve Mısır patlağı ile tanışma fırsatım oldu. Akşama misafirim olduğu halde katılmayı ihmal etmediğim blog buluşmasındaki arkadaşlar artık kıymetlerini bilirler hem de dondurucu soğuğa rağmen oradaydım. Ama erken kalkmak zorunda olduğun için Aysun'u sadece öpüp vedalaşabildim ama Ayşe ile hiç karşılaşamadım içimde kaldı.

Önümüzdeki bahar bizim bahçeye bekliyorum bütün blog arkadaşları, önümüz kış ve bizim buralar daha da soğuk oluyor, Bu sebepten bahar makul bir zaman en erken bahçe keyfi için.

Bütün arkadaşlara özellikle evini açan Emine ve yengesine canayakınlıkları ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hiç sıkılmadığım gibi çok da rahat ettim.



Akşam yemeğe büyük görümcemler, kızları ve yeni evlenen oğlu ve tabii geliniyle beraber gelmişlerdi. Tabii ben gündüz gezmede olunca biraz hazırlıksız yakalandım herşeyimi dünden pişirdiğim halde ama sağ olsunlar hepberaber hallettik. Akşamımız güzel geçti, yemek sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlamamışız.
Pınar ve Tuğba ablasıyla Aslı çok mutlu...



Pazar günü önce canımız soğuk sebebiyle pek bir yere gitmek istemedi ama alışmış kudurmuştan beterdir derler ya bizimki de o hesap bir süre sonra önce çocukalr mızıldanmaya başladı 'bugün bizi nereye götüreceksini?' ya da 'bugün bir yere gitmiyor muyuz?' diye. Biz de çocukların eğlenebileceği gibi en yakın bir alışveriş merkezinin oyun alanına götürdük onları.



Bugün çocukların gelmesini beklerken salonun penceresinden çektiğim gökkuşağı sizin için..
Günlerimiz bir hızla geçiyor ki ben artık hiçbirşeye yetişemiyorum gibi geliyor.
Zaman yetmiyor ve ben yaşlanmışım gibi daha çabuk yoruluyorum artık.
Halbuki yapmam gereken çoooook şey var.
Allahım günlerimizi bereketlendir.





5 yorum:

Elif dedi ki...

Gülcüm ben de tanıştığıma çok sevindim.çok aksi bir gündü herkes için.senin açından daha da zordu.hem yol hem misafir.o gün kolay gitmişsindir umarım evine.inşalah birgün ben de sizleri evimde ağırlamaktan çok memnun olurum

gül dedi ki...

maalesef çok kolay olmadı ama yine de değdi geldiğime çünkü 17:45 gibi eve geldim misafirlerde 20 dk. sonra geldiler ve sofra hazır değildi tabii
ben de gelebilirsem sevinirim inşallah

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Bennde çok ama çok sevndm sizi tanıdığıma :) çocuklarda ne gsl kaynaştılar gürültü patırtı olmadan anlaştılar çok şükür tekrar görüşmek üzere sevgler.

gül dedi ki...

inşallah en kısa zamanda çok isterim tekrar görüşmeyi
aynı duygularla

Esra dedi ki...

ben de memnun oldum canım..
inş.tekrar biraraya gelmek nasip olur
sevgiler..