13 Kasım 2009 Cuma

GEÇEN HAFTASONU

Şu farmville denen çiftliğe ve Facebook'a üye olunca maalesef blog yazmaya pek fırsat olmuyor. Gerçi hayatımız düzene ve tekdüzeliğe girince de haftasonlarından başka yazacak pek birşey olmuyor. Ama genel olarak pek bir sıkıntı yok Allah'a şükür. Alperen'in ders durumudan memnunum, derslerini güzelce ve hevesli bir şekilde yapıyor maşallah. Ama Aslı hanım beni biraz üzüyor hem okurken hem yazarken. Zaten hiç de hevesli değil, ben onu o da beni çok zorluyoruz birbirimizi bakalım sonuç ne olacak. Şu birinci sınıf velisi olmak inanın birinci sınıf öğretmeni olmaktan daha zor. Sabahları benimle okula geldikleri için bütün ödevleri akşamdan yaptırmaya çalışıyorum ve bayağı sıkışıp sıkılıyorlar ama ne yapalım başka çarem yok.
Geçen cumartesi 'hep ben geliyorum, bu sefer de sen gel' diyen canım arkadaşım Berrak öğretmene gittik. Ama bizim evden onlara 3 vesait değiştirdik, e hal böyle olunca metrobüste uyuklayan Alperen takıldı objektiflere önce...
'Resim çekicem' deyince poz veren kızlar(İrem,Ecem ve Aslı)
Varır varmaz Berrak'ın hazırladığı o güzel sofraya oturduk hemen, hepimiz acıkmıştık, tabii onlarda bizi beklerken. Artık eskisi gibi yakın oturmadığımız için...:(
Sonra çocuklar bol bol oynadılar ama daha çok gürültü mü yaptılar demeliydim..?
Yeni nesil çocukların oyundan anladıkları bu herhalde:bağırarak oynamak


Yerinde duramayan ve kızları rahat bırakmayan Alperen
(kızlarda pek rahat bırakılmak istemediler hani...)



Pazar günü de hava çok güzeldi, gerçi bahçeye inip güneşten bol bol yararlanmak istiyordum ama uzun zamandır methini duyduğum Beylikdüzü pazarına da gitmek istedim. Önce bahçeye yani yazlık eve inip ön hazırlık yaptıktan sonra pazara gittik annem ve çocuklarla , ne büyük ve ne düzenli pazardı, çok beğendim, herşey var , çok fiyatlı da değil tabii ne aldın diye sorarsanız sadece resimde çocukların ellerinde gördüğünüz oyuncakları aldık. Zaten almaya değil gezmeye gitmiştim :)
Sonra tekrar bahçeye dönüp ziyafet hazırlıklarına başladık hemen, babannemler de gelmişti,annem-babam güzel kalabalık bir aile olarak zevkli bir gün geçirdik. Bahçeden ayva ve zeytin topladık.

Allahım bizi birbirimizden vakitsiz ayırma.




2 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Yine gezgin bir Gül hanım görüyorum.

Maşallah diyelim.

Duana da yürekten bir amin.

gül dedi ki...

sen daha merkezi bir yerde olduğun için senden daha fazla aksiyon bekliyorum