26 Şubat 2008 Salı

GÜNÜMÜZ NASIL GEÇİYOR


Sabah 8:15 ile 8:30 arası kalkıp servise binip okula gidiyoruz.Resimdeki Kevser öğretmenimiz ve resimde görünmeyen Gül öğretmenimiz (bugün hastaydı Allah şifa versin)okulumuzun sahibi Sevgi öğretmen bizimle yakından ilgileniyorlar Allah onlardan razı olsun.
İnşallah bu okul sevgisi hep devam eder.Bir eğitimci olarak aynı zamanda da anne olunca insan bazen ne yapacağına karar veremiyor özellikle de yol ayrımlarında .Seneye inşallah Alperen 1.sınıfa başlayacak şimdiden düşünüyorum okul yeterliliği mi, öğretmen mi,sınıf mevcudu mu önemli diye tabii hepsi önemli ama tamamını da istediği gibi bulması zor insanın işte böyle çıkmaz durumlarda Allahtan başka sığınacak ve yol gösterecek bulamıyor insan.Allahım hep iyilerle karşılaştır herkesin evladını ve haklarında hayırlısı neyse onu ver.

1 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Merhabalar,
Öncelikle blogunuz hayırlı olsun. En güzel günlerde en güzel haberlerinizi alırız inşallah.
Okulla ilgili tercihler konusunda haklısın hepsini aynı anda bulmak çok zor tabiki ama anne baba olarak yine de yapabileceğimizin en en en iyisini yapmak ta görevimiz. Bu bilinç te olunca da rahat olmak mümkün olmuyor. Sürekli bir arayış içinde oluyor insan. Herkes için en hayırlısı olsun. Rabbim pişman etmesin utandırmasın verdiğimiz kararlarda. Bize de bekleriz...