8 Ağustos 2008 Cuma

MÜZİK -BEO

Müzik etkinliğini biz aileyi bir araya getirme etkinliği olarak kullandığımız için resim yayınlayamıyoruz.Çocukları kameraya çektim ama onun da yüklemesi uzun diye uğraşamadım.Tabii siz hala ne yaptığımızı merak ediyorsunuz.21:30 çocukların süt saatinde 15-20 dk. babamızla beraber bilgisayarımızda olan şarkılarla dans edip halay çekiyoruz. Bu zevkli eğlenceye geçen hafta başladık ve gün aşırı yapıyoruz. Çok eğlenceli oluyor düğündeymiş gibi halay çekip, şak şukada göbek atıyoruz. Çocuklar da bize bakıp gülüyorlar amaç onlarla neşeli vakit geçirebilmek. Hem de halay çekmeyi sevdirmek bu vesileyle. Önce bu halimizi tabii ki daha önce hiç görmedikleri için çok şaşırdılar , garip garip baktılar sonra gülerek eğlenerek katıldılar. Biz de biraz abarttık eğlensinler diye hareketleri tabii daha bir eğlenceli oldu. Artık çocuklar istiyor 'Hadi anne müzik saati geldi.' diye. Tabii yorgun olduğumuz zaman da oluyor o zaman sadece dinleyelim diyoruz, iş tatlıya bağlanıyor. Dördümüzün ortak yaptığı pek az iş vardı, bu uygulama çok iyi oldu.

Allahım bu güzel günlerde hepimize daha çok merhamet et.

2 yorum:

muko dedi ki...

Merhaba,önce duana bir amin diyerekk söze başlıyayaımm:P

gerçi yorum çok uzun değil ama olsun uzun zamndır blog arkadaşalrıma uğrayamadım ilk sizden başladım özlemişim sanrım yazmayı..

çocuklarla yapılan her türlü aktivite çok güzel ne güzel yöntem bulmuşsunuz böyle ,önemli olan birlikte kaliteli vakit geçirebilmek..
ayy yine uzun yazdım yavv neyse kalın sağlıcakla sevgiler....

gül dedi ki...

haklısın muko tamamen amaç birlite vakit geçirebilmek