27 Şubat 2009 Cuma

PAZARDAN BU YANA

Pazar günü babannemdeydik , bizi görünce çok mutlu oldular çünkü haberleri yoktu sadece annemleri bekliyorlardı. Onlar mutlu olunca biz de mutlu olduk.
Güzel, eğlenceli bir gün geçirdik. Hava gerçekten çok soğuktu. Giderken yanımızda oyuncaklarımızı götürmüştük, hiç sıkılmadılar, güzelce oynadılar.


Haftaiçi hep evdeydik mecburen okulumuz tam gün olduğu için pek bir faaliyet yapamıyoruz ki ben yemek ve alış-veriş için bile çok zorlanıyorum.
Düşünün saat 20:00 de evi makina yapıyorum bazı günler çok komik.
17:00 de evde oluyoruz; ödev, yemek,bulaşık, oyun derken vakit geçiyor.
Hatta şimdi daha erken yatırıyorum çocukları. 21:00de yatış hazırlıkları başlıyor, 21:30da en geç yatakta uyumaya başlıyoruz. Akşamları babalarıyla oynamak en büyük zevkleri , güreş, boğuşma hiç fark etmez...

Akşam yemeklerini bazen böyle başabaşa yiyorlar ,bazen bizimle beraber ama her iki türlü de yemeleri çok uzun sürüyor maalesef.
Şu yemek işini hızlandırmanın bir formülü yok mu...?

Bugün Aslı'nın öğretmeni sınıfta sene başına göre daha iyi olduğunu, derslere katıldığını ama daha aktif olmasını beklediğini ve biraz da içine kapanık olduğunu söyledi. Kendimce çok şaşırdım çünkü evde hiç öyle değil içe kapanık değil yani konuşkan ama...?

4 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Gülcüm,
Mevzu bizim velilerin "Ama evde okuyor" mevzuuna dönmüş.

Aynı yoldan öğretmen veli olarak bizde geçicez desene.

Zaman yetmyor bana da.
Rabbim zamanımızı bereketlendirsin hepimizin.

Ayşe dedi ki...

Sevgili Gul, cocuklar evde, disari ortamda ve okulda cok farkliliklar gosteriyor. Bizim ogretmende Arda'nin cok uyumlu ve girisken oldugunu filan soyluyor, halbuki evde biraz mizmizdir...Daha yolun basinda Alperen bak goreceksin zamanla acilacak. Arda da gecen yil cok cekingenmis okulda ama dedigim gibi bu sene masaallahi var iste ;)

gül dedi ki...

kusura bakmayın arkadaşlar bu yorumu yapan Aslı'nın öğretmeni isim vemeyince Alperen sandınız.
Alperen'in öğretmeni memenun tenefüsteki haşarılıkları olmasa...!

Adsız dedi ki...

öğretmenim ben özlem alperenin yaslandığında o kişi babasımıydı acaba?