4 Şubat 2009 Çarşamba

TATİL ANILARI-2

03 şubat salı, evimizi toparlayıp hem bugün davetli olduğumuz yere götürmek hem de yarınki misafirlerimiz için mahlepli kurabiye yapmaya başladım. Tek başına başladığım bu işi 3 kişi bitirdik. Gören geldi , Aslı hanım yoğurdu, Alperen ve ben şekil verdik. Güzel bir iş çıkardık.


Hazırlanıp davetli olduğumuz Asiye ablalara gittik.
Çocuklar iyice kurtlarını döktüler, bol bol oynadılar , biz de çay içip sohbet ettik.

Sofrada bizim afacanlar...

Asiye ablalardan hepberaber çıktık, hava çok güzeldi, biraz dolaştık sonra eve geldik.
Akşam Alperen tutturdu 'Karton faaliyeti yapalım.' İyi ama ne yapalım hemen açtık 365 gün faaliyet kitabımızı ve maske yapmaya karar verdik.
Tabii ben çizip kestim , onlar boyayıp süslediler.


Canım oğlum yine zorla ders çalışırken, aslında tam da zorla sayılmaz da , hep böyle gevşek ve lakayt bir şekilde yapıyor ödevlerini ya da okumasını. Çok nadir masa başında düzenli yaptırabiliyorum ama buna da şükür tabii.
04 şubat çarşamba, bugün halalarımızı(görümcelerim) davet etmiştik. Sadece 2 halamız geldi çocuklarıyla ve annem. Çocuklar yeğenleriyle çok eğlendi. Düğün cd mi seyrederek biraz nostalji yaşadık, çay içip sohbet ettik. Hepimiz için güzel bir gündü.
Misafirlerimiz gittikten sonra dışarı çıkıp , Nişantaşı parkına gittik, hava güzeldi. Sallanıp kaydılar, hava alıp evimize döndük.

Allahım görünür görünmez kazalardan , belalardan ve hastalıklardan bizi koru.






1 yorum:

Adsız dedi ki...

öğretmenim aslı kurabiye yapmasını biliyormu.


özlem sude öz