6 Şubat 2009 Cuma

TATİL ANILARI-3

Eveeet.... Bakalım nerede kalmışız, aman bir günümüz bile eksik kalmasın sonra tarihi yanıltmış olmayalım.


05 şubat perşembe, kıdemli velilerimden Yeşim hanıma(kıdemli veli:daha önce büyük çocuğunu da okuttuğum veli) davetliydik. Öğrencim Zeynep'in kardeşi oldu ve onu kutlamaya gittik.Melek Betül hanım(alttaki bebek) dünyaya teşrif etti, ablası Zeynep çok mutlu. Tabii bizimkilerle de çok iyi anlaşıyor Zeynep ve bütün orada bulunduğumuz zaman içinde odasında güzelce oynadılar. Sadece biz değildik tabii , süpriz misafirimiz Nisa hanım(üstteki bebek), abisi Muhammed ve annesi ile birbirinden güzel Özge ve Öznur ablalarımız ve anneleri. Hepsini de özlemişim ne güzel sohbet ettik, doyamadım. Çünkü en erken ben kalktım mecburen çünkü Aslı'nın biraz ateşi vardı.



06 şubat cuma, daha önceden sözleştiğim üniversite arkadaşlarımla buluşacaktım. Daha doğrusu arkadaşım Esra ve ben Elif arkadaşımızın Üsküdar'daki evine gittik. Bekar ayrıldığımız üniversiteden şimdi hepimiz evli ve çocuklu olarak buluşunca çok eğlenceli oluyor.Üçümüzün de oğlu var, bugün tek kız Aslı kaldı ama kızım yine de çok güzel oynadı, evden alışkın olduğu için.
Evinde bizi güzel ağırlayan Elif ve oğlu Kerem'e teşekkür ediyoruz.



Giderken otobüsle gittik ama dönüşte hava hala güzel olduğu için vapurla dönmeye karar verdim. Karşıya gidip de eğer uygunsa vapur ya da motorla dönmemek olmaz. Hem de üst katta ve açıkta oturduk ,martılarla beraber seyahat ettik.
Öyle dinlendirici ve huzur verici bir yolculuk ki anlatamam...
Tabii biz büyük bir kısmını konuşarak geçirdiğimiz için tam tadına varamadım ama size tavsiyem mutlaka bu güzel havalarda bir deniz havası alın.


Ne zamandır mecburen tek yaşayan Zeytin'e bugün eve gelirken bir de arkadaş aldık:Karabiber ya da Küçük Karabalık
Tam karar veremedik adına ama geçen ay gittiğimiz bir çocuk tiyatrosunun adı olan Küçük Karabalık daha çok sevildi galiba.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

öğretmenim aslı ile alperenin balıklarımııııı