3 Ocak 2010 Pazar

DOĞUMGÜNÜNE DAVETLİYİZ

Kuzen çocuğu Tuana ile çok iyi anlaşan Aslı,
bütün doğumgünü boyunca beraber oynadılar.
Doğumgününden seçme çocuk resimleri


Öncelikle 2010 yılının önce aileme sonra takipçilerimize ve en son da vatanımıza hayırlara vesile olmasını dilerim.


Cumanın tatil olmasına çok sevindik çünkü pazar günü misafirim var ve cumartesi doğumgününe davetliyiz.


Yeni yılı evimizde ailece mutlu mesut karşıladık. Cuma eşim de tatildi ve alışveriş yaparak, gezerek güzel bir gün geçirdik.


Pazar günkü misafirlerim için hazırlıklarımın yarısını cumadan tamamladım, diğer yarısını da bugün yaptım , temizliği pazar sabahına bırakıp doğumgününe gittim.


Doğumgünü sahibi babamın kuzeninin kızı Gözde hanım, böyle anlatınca uzak gibi görünüyor ama samimi olduğumuzdan yakınız. Bütün babannem tarafından akrabalarım oradaydı; tam isimlerini yazamasam da halamlar ve annem dahil 15 kişiydik ve tabii 7 çocuk. Doğumgününden sonra Aysel halamla beraber Osmanbey'i gezip biraz alışveriş yaptık , özlemişim biizm oraları kısmetime hava da güzeldi.
Alperen'e öğretmeni ödev vermemiş ne güzel, gerçi akıllı oğlum ödevlerde pek sorun çıkarmıyor. Ama Aslı'nın öğretmeni sağ olsun biraz fazla ödev veriyor ve Aslı da pek yapmak istemediği ve ağırdan aldığı için tam bir eziyet oluyor ikimizede. Sürekli uyarmaktan her ikimizde yıpranıyoruz ve bugün uyudular ve hala ödevi bitmedi bakalım yarın ne olacak misafir var ve büyük bir ihtimalle pek ilgilenemeyeceğim.
Allahım bütün öğrencilere çalışma şevki ver.

Hiç yorum yok: