11 Ocak 2010 Pazartesi

ÜZÜCÜ BİTEN HAFTASONU

Geçtiğimiz haftaiçi İstanbul'un ilk karı düştü ve düştüğü hızla kalktı. Sabahtan yollara düştüğümüz için kar daha arabaların camlarındayken biraz kartopu oynamayı başardık. Zaten dört gözle kar yağmasını bekliyorlardı, ben de oynamalarını engellemdim açıkçası.Kızımın kısmetine okula gidince de minik bir uğurböceği buldu ve elinden hiç bırakmadı.Bir ara biri çarpmış elinden düşmüş nasıl ağlıyor ben de düştü sandım bir fırladım öğretmenler odasından meğerse uğurböceği içinmiş sonra etraftakilerin seferber olmasıyla bulduk da sustu.
Cumartesi görümcemim yeni evlenen oğlu Ercan ve eşi Hülya'nın evine akşam yemeğine davetliydik. Sabahtan ödevlerimizin bir kısmını yapıp,çamaşır yıkayıp,evi temizleyip düştük yollara erkenden.Çünkü önce görümcemin evine gidip , kızı Tuğba ile vakit geçirip, orada yeni açılan Meydan alışveriş merkezini gezmek istiyordum ve öyle de yaptım. Çocuklar için Gel Oyna diye bir mağaza açılmış, sadece tahtadan oyuncaklar vardı, istediğin gibi oynayıp beğendiğini satın alabiliyorsun.
Biz de öyle yaptık, Alperen'e çeşitli şekillerden oluşan zeka küpü aldık. İstediğin gibi şekillendirip hayal gücünü de kullanabilirsin ya da biraz daha uğraşıp orjinalinde olduğu gibi küp haline de getirebilirsin. Tabii küp haline getirmek biraz zor şimdilik sadece Tuğba ablaları yapabildi.


Gecemiz güzel başladı ve güzel de geçiyordu. Özenle hazırlanmış yeni gelin evi ve masası da güzeldi.Pınar ablasıyla vakit geçirmeyi seven Aslı , ablasının elinden pastasını yerken çok mutlu. Alperen de zeka küpüyle oynarken bir numaralı arkadaşı olan Tuğba ablasıyla çok mutlu.Aslı'nın kucağında oturduğu, evini bize açan Ercan abilerini de unutmamak lazım. Hepsine yakın ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürler.


Gecenin süprizi babamızdan geldi. Davetli olduğumuz eve geldiğimizde başladı şikayetleri:mide bulantısı ,şişkinlik,karın kasılmaları ve daha sonra kusma. İlerleyen zamanla beraber şikayetleri de şiddetlenip artınca, Ercan'la beraber eşimi alıp hemen en yakın hastane olan Şişli Etfal'de aldık soluğu. Tabii ki teşhiş: gıda zehirlenmesi Bir şişe serum ve iğne eşliğinde ilaçla beraber biraz daha düzelip eve döndük. Ama tabii ki tam anlamıyla iyileşmedi şikayetleri hafiften devam ediyor hatta pazartesi işe gitmedi ve bugün yani salı günü de gitmeyecek. Alperen de babasının tahlil raporunu okuyor, merakla.



Aldığımız küpler normal tahtaydı, ben de evdeki önceden kalmış ahşap boyaları verdim, zevkle boyadılar, çok hoşlarına gitti. Pazar günü malum sebepten evdeydik, yine aynı temizlik,çamaşır ve ev ödevi diye günümüz geçti. Allah sağlık versin de hep öyle geçsin.
Allahım, Şafisin bizi her türlü hastalıktan korur ve iyileştirirsin.





5 yorum:

Esra dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım,neyden zehirlenmiş acaba?

sühendan dedi ki...

Çok geçmiş olsun.

SEVGİ dedi ki...

Geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin ..

Ayşe dedi ki...

Dünden beri aklımdasınız inan...telefonunun bende olmadığına çok üzüldüm, arayıp sormak istedim...neyse daha iyi olduğuna sevinsim...tekrar geçmiş olsun...

Çocukları öptüm, çok şekerler....

Sevgiler canım...

gül dedi ki...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
hepimiz şimdi çok daha iyiyiz sağolun