7 Haziran 2008 Cumartesi

CUMA-CUMARTESİ GEZİLERİ

Annemin sınıfıyla beraber cuma günü Emirgan Korusu'na gittik. Öğrencilerle beraber oynadık, gezdik ve çok eğlendik.


Annem piknik dönüşü 'saçını da kestirelim 'dedi , ben de hemen kabul ettim ve oturdum berber koltuğuna.

Traşım bitti. Nasıl olmuşum ? Yakışmış mı?


Cumartesi Cevahir'e gittik. Gezdik, alış-veriş yaptık, yedik-içtik eğlendik resimde görüldüğü gibi.



Akaşamüstü eve dönüşte bile hala mutluyduk sokakta, annem de dayanamadı yine resmimizi çekti bizim.



Cuma çok hareketli ve eğlenceli geçti. Sınıf pikniğim vardı, 2 otobüs dolusu veli ve öğrenciyle Emirgan Korusu'na gittik. İlk boş bulduğumuz masalara yerleşerek ağaçların ve güzel havanın zevkine varmaya başladık. Çocuklar gönüllerince oynadılar öğrencilerimle. Sincap bile gördük. Koru o kadar bakımlı ve güzel ki Pembe ve Sarı köşkün etrafına ve yol üstlerine harika peyzaj yapılmış, çiçek satışı da vardı , biz de aldık.Akşam eve dönüşte yeterince kirlendikleri için yıkanacaklar nasılsa diye Alperen'i bir de traş ettireyim dedim, çok sevindi. Ciddi bir şekilde traş olur hep ama resim çektiğimi görünce değişti hemen.
Cumartesi de hem hava serinledi hem de Cevahir'deki Koçtaş'tan duş teknesi almam gerekiyor diye çocukları oraya götürüdüm. İndirim başlamış bazı yerlerde ve alış-veriş çılgınlığı tam gaz.Biz de ucundan etkilendik tabii 1-2 t-shirt aldım çocuklara, yemek yediler ve eğlendiler.Dönüşte de Osmanbey'i geze geze geldik.
Geçen hafta cumartesi-pazar yazlıkta kaldığımız için Türkçe olimpiyatlarını kaçıdığımı Ayşe'nin sitesini okuyunca anlayıp çok üzülmüştüm ki bu sabah tekrarını seyretme imkanım oldu çok sevindim sonra hemen Ayşe aklıma geldi ve o güzel resimleri ni yaptırmak için çocuklara açtım sitesini ve başladık çizmeye , çok güzel oldu ve çok sevindiler özellikle Alperen. Aslında resmini de çekecektim ama fırsat olmadı, çok yoğundum bu sabah dışarı çıkana kadar yine.
Allahım günlerimizi hep senin rızan doğrultusunda yaşamamızı nasip et.

1 yorum:

muko dedi ki...

merhaba,traşınız hayırlı olsun saçlarınız çabucak uzasın efem ..

çok yakışıklı olmuşssun alperen..

öptükk siziii
sevgiyle...