18 Ocak 2009 Pazar

ALPEREN'İN DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI

16 Ocak bu sene cumaya geldiği için biz de Alperen'in doğumgününü ertesi gün yani cumartesi günü kutladık. E-posta davetiyelerimizi gönderdik ve telefonlarımızı ettik , geniş çaplı katılımla (gelenlerden Allah razı olsun) kutlamamız başladı. Tabii biz de hazırlıklarımızı yaptık dört koldan; anneannem ve annem sofra ikramlarından biz de salon süslemesinden sorumluyduk. Balonlarla, süslerle ve renkli ışıklarla salonu güzelleştirdik. Misafirlerimiz çok beklemeden sırayla geldiler, hediyelerini takdim ettiler ve o kadar naziktiler ki iki kardeşi ayırmayıp hem Alperen'e hem de Aslı'ya hediye almışlar ayrıca hepsine teşekkür ediyoruz.
Alperen için özel Yasin okuduktan sonra sofraya geçtik.
Soframızı detaylı anlatmayalım ama
yemek , meze ve salata ağırlıklıydı, çayı daha sonra pastayla ikram ettik.
Soframızı şenlendiren bütün akrabalarımızın da sofraları böyle bereketli olsun inşallah.

Pastamızı bu sene çocukların yoğun isteği üzerine 2 katlı yaptım ve süsledim.
Sonra da adet olduğu üzere tek tek pasta eşliğinde
doğumgünü çocuğuyla resimlerimizi çektirdik.
Annem, babannem, Aysel ve İkbal halam(ablalarım gibiler), komşu annemiz Mari teyze , Asiye abla ve kızları, hem arkadaşım hem babamın kuzeni Funda ve annesi Feriha yenge, halamın eltisi Nurhayat yenge,Sevim teyzem, kayınvaldem, görümcem ve eltim hep beraber güzel vakit geçirdik. (Mecburen gelemeyen 2 halamızı ve kızlarını gözlerimiz aradı ama...)


Alperen bu sene kendisine ne hediye istediğini soran herkese oyuncak istediğini özellikle belirtince hediyelerimiz oyuncak ağırlıklıydı. Kıyafet olarak gelen hediyeler onu çok sevindirmediği için paketlerde hep oyuncak aradı ve en çok sevdikleriyle ilgili ben gerekli uyarıları verince soranlara paketleri açınca yüzü güldü. Ne zamandır istediği bilardo, kendi isteyerek seçtiği tombala, televizyonda görüp beğendiği zıp zıp top ve günün süprizi babannesinin aldığı uzaktan kumandalı robot Alperen'i çok mutlu etti. Hangisiyle oynayacağını şaşırdı, sırayla hevesini aldı tabii biz de eşlik ettik.

Allah hiçbir çocuğu ağlatmasın , hiçbir çocuğa acı çektirmesin inşallah.





5 yorum:

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

rabbim hayırlı, uzun, sağlıklı, bereketli, güzel bir ömür nasip etsin alperene...

gül dedi ki...

Allah razı olsun Emine sağ ol cümlemize inşallah

muko dedi ki...

doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı ve huzurlu iman dolu bir ömrü olur inş...

Adsız dedi ki...

hocam acaba hangi çocuğunuzun doğum günüydü alpereninmi yoksa aslınınmı çok merak ediyorum bir gün sınıfta yani okulda söylersiniz sizi çok seven öğrenciniz

zeynep ekmekçioğluuuuuuuuu
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

hocam ben zeynep ekmekçi alperenin altındaki aletten sınıfta bahsettiniz hayırlı olsun