29 Ekim 2008 Çarşamba

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Sabah erken kalkıp hemen hazırlandık ve Vatan caddesindeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldık.Sağ olsun babamız da bizi kırmayıp götürdü çünkü çok seviyoruz geçit törenini seyretmeyi. Bayraklarımızı da alıp en öndeki yerimize yerleştik. Gerçi biraz çok bekledik güneşte ama olsun...

İnsanın tüyleri diken diken ve gözleri dolu dolu oluyor ister istemez ...
Ve bir kere daha ne kadar güçlü bir millet olduğumuzu düşünüyoruz.
'Her Türk asker doğar.', 'Her şey vatan için.' , 'Vatan sana canım feda' sözleriyle yürüyen sivil ve asker öğrenciler insanı bambaşka boyuta taşıyorlar.Gerçekten bu sözleri ilerde yaşadıkları ve hissetikleri düşünüldükçe gelecekten daha da ümitli oluyorsunuz.
Ne mutlu Türk'üm diyene...


Cumhuriyet kutlamasından sonra hava çok güzel diye sahilde biraz gezeriz diye hayal kurarken ben babamızın biraz işi olduğunu öğrenip gezi için cumartesi sözünü alıp annemle teyzemin yeni taşındığı eve ziyarete gitmeye karar verdik. Bulgurlu'da çok güzel bir dubleks ev kiralamışlar.



Tabii bir araya gelen çocuklar azmadan olur mu...?
Teyzemin torunu Atakan ve bizimkiler bir kaynadılar bir kaynadılar ki terden soymak zorunda kaldık.Yastıklar havada uçuştu biz de keyifle çaylarımızı içtik.


Çocuklara park sözü de vermiştim...
Dönüşte eve girmeden biraz da parka uğradık. Ama parkımızda sadece salıncaklar kalmış, kaydırakları kaldırmışlar biraz sallanıp ayrıldık.
Sağdaki resimde Alperen'i havada yakalmıştım ama pek görünmüyor.


Parktan dönüşte kuaföre uğrayıp ana-kız saçlarımızı kestirdik.
Nasıl olmuş?

Ne zamandır Aslı'yı fikren hazırlıyordum saçları kuvvetlensin diye kestirmeye ama bu arada benimkiler de gitti.Beraber kestirelim dedim de laf arasında ikna etmek için öyle razı oldu. Napalım , son 10 yılda uzadığının en uzun haliydi ama kestik artık kızımız için .
Allahım vatanımızı, milletimizi her türlü hain plan ve uygulayıcılarından koru.





Hiç yorum yok: