1 Ekim 2008 Çarşamba

BAYRAMIN 2. GÜNÜ


En sevdiğimiz Burak ve İbrahim abilerimiz
En çok da vınlayan motorlarını seviyoruz

Damla bebek ailemizin en küçük üyesi
Eskişehir'den bayram için geldi
Biz de hemen aldık aramıza


Annemin dedesiyle güreşmek çok zevkliydi..
Sonuç mu ?
Tabii ki yendim...

Bulaşıkçı Güzeli
Evin kızı olarak bulaşıklarda anneme yardım ettim.



Bugünümüz de Allah'a şükür dolu dolu geçti.
Sabah Aysel halamlara kahvaltıya gittik ailece.Çocuklar halamın oğullarını onlar da bizimkileri çok seviyorlar.Alperen özellikle Burak abisinin motor tutkusunu ve bunu gerçekleşritirişini çok beğeniyor. Alperen 'de babasından geçen bir motor sevgisi var. Zaten bizim yazlıkta scooter tarzı bir motorumuz var ama baba-oğul hem yollarda hem de nette hep Alperen'in değimiyle vınlayan motorlara yani hız motorlarına bakıyorlar. Kuzenim Burak'da 600'lük Honda almış tam bizimkilere göre indiler motorun yanına,baktılar, vınlattılar, Alperen mest...
Oradan sonra İkbal halamlara gittik.Halamın ilk torunu Damla hanım da gelmişti Eskişehir'den.Bu bayram biraz halamı ziyaretten çok Damla'yı görmek isteyenler rağbetteydi. Maşallah Damlacık da pek büyümüş, çocuklar çok sevdiler, oynamak istediler ama malum mama ve uyku saatleri bizden farklı doyamadılar, ilk fırsatta bir daha diyerek ayrıldık oradan da..
Annemlere geldik artık hem bayramlaşmak hem de Erzincan'dan anneannem ve dedem gelceklerdi uçakla.Bayramın ilk günü anneannem aniden rahatsızlanmış ve apar topar İstanbul'a geldiler.Ama Allah'a şükür daha iyi şimdi. Çocuklar dedmi çok seviyor, şakalaşıyor ve oynuyorlar hatta bu sefer Alperen'le güreştiler bile.
Sonra hep beraber Acıbadem'de oturan dayımlara geçtik, bir süre de orada vakit geçirdikten sonra hızla geçtiğimiz köprüden maalesef geri dönüşümüz işkence oldu ve planladığımız başka bir ev ziyaretini yarına erteleyip eve dönmek zorunda kaldık.
İnşallah yarın da başka ziyaretler planlıyoruz, hayırlısı.

2 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Çoşkulu bir bayram olmuş ne güzel.

Geçmiş bayramınız kutluyorum.

ÖPÜCÜKLER

gül dedi ki...

teşekkürler yasemin, evet öyle oldu