23 Mayıs 2008 Cuma

HAFTA İÇİ YAPTIKLARIMIZ

Resim yapmayı çok seviyoruz, hem de gazlı boya ile çok güzel oluyor.

Yaptığımız resimleri daha sonra annemize anlatıyoruz, çok hoşuna gidiyor.

Cuma akşamı halamızın kızı Ayça'nın doğumgünü kutlamasına katıldık. Herkes gelmişti: amcam ve yengem, biz, büyük halam ve oğlu Furkan, babaannem.Ama dedem yoktu, Mimarsinan'a gitmiş.Çok eğlendik, herkes bana (Alperen) büyüdüğümü ve şişmanladığımı söyledi, çok mutlu oldum.


Yoğun bir haftaydı artık böyle söylemek istemiyorum çünkü her günüm böyle bir şekilde dolu dolu geçiyor Allah'a şükür.Geçen gün sabah için planladığım bir görüşme iptal olunca canım sıkılmıştı ki nasıl değerlendirsem diye fırsat olmadan halam aradı, babaanneme geliyormuş(bir kat altım) benim de inmemi istedi. Kısmete babaannem de hasta olduğu için dedemle eczaneye kadar gitmişlerdi aç karnına şeker ve tansiyon baktırmaya.'Bana gel ,o zamana kadar onlar da gelir, hep beraber kahvaltı yaparız 'dedim ve öyle de oldu çok sevindim. Çünkü babaannemler bu akşam Kilyos'taki yazlıklarına taşındılar.Bütün kış tek başıma kahvaltı yapmayayım diye hep onlara iniyordum benimki de veda kahvaltısı oldu, iyi oldu o sabahım da doldu sonra da okula gittim.19 Mayıs zaten dolu dolu geçti okulda tören hazırladık,törenden sonra görümcemleri ve eltimi davet etmiştim onları ağırladım.Ertesi tatil günü bizim çocuklar okula gittiler, ben de alış veriş yapıp öğretmen arkadaşımın davetine icabet ettim.
Çocukların her ana yapmak istedikleri değişiyor ama bu hafta resim yapmak revaçta. Hemen alıyorlar resim defterlerini ve başlıyorlar çizmeye.Alperen tabii daha güzel çiziyor ve hemen sonra gelip anlatıyor hangisini niye çizmiş, ne işe yarıyor diye çok hoşuma gidiyor bu da .
Bu akşam da yeğenimizin doğum gününe gittik, uzun zamandır hep birarda olamıyorduk, güzel geçti.Yarında inşallah yoğunluk devam edecek...
Allahım kimseyi akrabasız ,eşsiz dostsuz bırakma.

2 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

AMİN AMİN....
Allahım kimseyi arkadaşsız, eşsiz, dostsuz bırakmasın.
Ben de duana ilave olarak KİMSEYİ SEVGİSİZ BIRAKMA ALLAHIM diyeyim.

gül dedi ki...

ben de senin duana amin diyorum