14 Nisan 2008 Pazartesi

ARMUTLU'DAYIZ

Her çocuk gibi tatili ve tatil tesislerine gitmeyi çok seviyoruz.Ve ilk gittiğimiz yerde de ilk keşfettiğimiz yer ise tabii ki çocuk parkı oluyor. Çok renkli ve güzel bir park.
İkinci keşfettiğimiz ise havuz oldu.Alperen erkek havuzundaydı babamla önce o yüzden ben tek başıma poz verdim anneme ve 2 saat boyunca hiç çıkmadım havuzdan. Havuz vaktimin çoğunu büyüklerin havuzunda kaydıraktan kayarak geçirdim, çok eğlenceliydi.Bir süre sonra Alperen de geldi beraber yüzdük, eğlendik.

Akşam gezintimizi denizde deniz bisikletiyle yaptık , hiç ıslanmadık.


Gezinti sonrası her renk deniz bisikletine binip poz verdim anneme...


İnşallah bir de babam gelince bineriz hep beraber...
Annemlerin devre mülküne gittik haftasonu hepberaber.Armutlu hem çok yakın hem de çok güzel, sakin bir yermiş.Herşey planlanmış , düşünülmüş bir yer, tertemiz hava ve çevre de cabası.İlk defa gittiğim için çok beğendim.Alış-veriş merkezi,marketi,kafesi,bay-bayan havuzu,oyun parkları,yürüyüş parkurları,restaurantı,lunaparkı,polikliniği,camisi veİDO iskelesi bile var,yok yok.Bence tek eksiği evlerde çamaşır makinası olmaması ve yemeği kendin pişirmen.Keşke fiyat biraz daha yüksek olsaydı da yemek dahil olsaydı,buna da şükür,gerçekten çok dinlendirici ,huzurlu bir yer.Çocuklar annemle orada kaldı inşallah 2 hafta kalacaklar ben de haftasonları yanlarına gideceğim yani babam,eşim ve ben gideceğiz inşallah.Babam ve eşim pazar akşamı, ben pazartesi sabahı döndüm sırf bir gece daha onlarla geçirebilmek için. Hergün günde en az dört-beş defa telefon görüşmesi yapıyoruz çocuklarımla, canlarım.İlk uzun ayrılışımız, evde bir boşluk...hüzün...
Allahım kimsenin çocuğunu istek dışı birbirinden ayırma...




1 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Ah ARMUTLU...
Çok güzel biryer.
Biz üç yıl önce gittik.
Bir daha ne zamana kısmet olur bilmem.
Deniz bisikletlerini görünce gitmek istedim hemen...